Такъв съм си аз - не обичам въже,
костюмът ми стяга, стяга душата -
тениска, дънки и малко "Оле",
и вярно - летя в небесата.
Не ставам за рамка, не ставам за пън,
не ставам и крак да подложа веднъж,
не зная, или... не - сигурен съм,
изобщо дори не ставам за мъж.
Обичам да скитам, оставам без дъх,
не мирнах за малко - кипящо котле
и съм си пълен, пълен със връх
с да, и със не - сто процента дете.
© toti All rights reserved.