Feb 18, 2005, 12:10 AM

Андрога І 

  Poetry
862 0 0

 

 

Пътят на две личности
към андрога
преминава през сбора
1 + 1 = 11
господарското число.
Обаче, знае се,
че за да се сплавят във ЕДНО
се иска
от сблъсъка на две светкавици
да избликне междучатална влага
която не гаси,
а разпалва
навиците на страстта,
изсмуква се от силата на мисълта
и от морфина на дрогата Любов.
Метаморфира във оная
лъчисто бяла Светлина,
в която всеки е готов
да отдаде Свободата си
на термитно сливане

1 + 1 = 1

което е андрога.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??