Dec 23, 2009, 12:31 PM

Андрогенно 

  Poetry » Other
1223 0 22

Въпрос на избор, обич.
И на воля.
Дали ще има
край или начало.
И аз ще си играя мойта роля -
стремежът на мъжа
към твоето тяло.
A всеки иска само да е лято,
в очакване да срещне
някой друг.
В когото да се влюби
и в чиято
съдба да впие
всичките си куки.

Въпрос на избор.
Колко да е сложно
превзeмана да си на абордаж?
И може да се смееш,
но е грозно
да бъда
„правилният персонаж”.
Стремежите
към тялото ти, скъпа,
са някакъв ласкателен нагон.
Изрежа ли го,
като връв от пъпа,
ще бъда просто
някакъв си фон.
И някой друг във тебе ще се
влюби.
И чуждо слънце
ще те осветява.
...

Въпрос на избор
и подбор на думи -
дали да тръгвам,
или да оставам…

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??