Dec 7, 2016, 4:34 PM

Ангел 

  Poetry » Love
919 2 11

Когато се вгледам дълбоко в очите,

когато със устни докосна лицето

във мен като луда душата потрепва

и слънчева ласка нахлува в сърцето.

 

Сълзи на мига във очите нахлуват,

но не на тъга, а от искрена радост!

Че в двете си топли ръце аз прегръщам

най-истински чистия извор на младост.

 

Че ти си до мен като сянка, аз зная

и в плен е на тебе туптящо сърцето.

Плен сладък, неземен, вълшебна омая,

която възнася душата в небето.

 

“О, Боже, кажи със какво съм заслужил 

да бъда на ангелска ласка обричан?”

А Ангелът кротко и нежно се сгуши

и тихо с усмивка прошепна “Обичам”!

© Чичко Тревичко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??