Oct 4, 2019, 11:46 PM

Ангел 

  Poetry » Phylosophy
533 0 0

 

На къде така? Защо светът е пълен с лъжи?

Не ме поглеждай, просто спри!

На къде така? Още ли чакаш твоят ангел да те навести?

Не ме поглеждай, просто остани!

Това съм аз.

Този, който нощем чука на вратата,

този, който ще те избави от самотата.

Не ме ли виждаш? Чакаш ли още?

Не чуваш ли ромоленето нощем?

Аз не те оставям сам,

ти вярвай, че има там 

горе, където земята допира небето,

някой, който те чака,

някой, който вижда във мрака.

И ето - спира сърцето,

но до последно ти вярвай

и душата на дявола не продавай.

Не забравяй, че ,,дишам”

не значи ,,живея” и ,,обичам”.

Остави и за мене, мъничко светлина,

тя ще разсее таз гъста тъма.

И за тебе има място в рая, 

просто остани със мен до края.

© Elina All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??