Feb 6, 2021, 11:48 PM  

Ангел 

  Poetry » Other
241 0 0

                               Ангел

 

 

Бял крилат ангел с лицето на дете,

изпратен е от  Господ да ни пази.

Бди над нас и нашите мили деца,

от лошия черен ангел той ни пази.

 

Над нас разперил е своите криле,

ще ни спаси от трудности, неволи.

Както майката бди над своето дете,

той грижи се и пази чедата свои.

 

Той Господ го е изпратил от небето,

със заръка да ни пази и над нас да бди.

Лошото и доброто заложено е в нас,

той се бори с злото и ще го победи.

 

Поглеждам небето, благодаря на Бога,

че е изпратил бял ангел да ни пази.

Покланям и прекръствам се сега,

благодаря и на моят ангел от душа!

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??