Dec 19, 2014, 7:45 AM

Ангел 

  Poetry » Odys and poems
707 0 0

Ангел ли си? 

Или така е името ти само.

Обичаш ли? 

 

В нощите в които си сам

идва ли тя при тебе? 

 

Целува ли устните ти, 

лекува ли твоята болка? 

 

Тъжно е, тъжно е да бъдеш изоставен. 

Изоставен от мечтите, надеждите.

 

А ние можехме да бъдем? 

Можехме да бъдем всичко. 

 

Не искам да тая надежда пак, 

за неща над който не мога да имам контрол. 

 

Дори и Ангел да си, 

пак не вярвам, 

носиш болка! 

 

Раняваш като всички, 

стреляш на посоки. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??