Oct 12, 2011, 12:00 AM

Ангел с дяволска душа (акростих) 

  Poetry
617 0 3

А-з нямах грехове,

Н-0 в заблуда живях,

Г-ризат ме страхове,

Е-дин-единствен грях

Л-юбовта ми бе.

 

С-лед нея аз умрях...

 

Д-овършена, опустошена,

Я-досана в сълзи,

В-ярвах в чувства споделени,

О-бъркана душата ми скърби.

Л-ъжите ти добре скроени

С-а нож в моите гърди,

К-ървави следи червени

А-з оставих и боли.

 

Д-осега търпях,

У-мопомрачението ме унищожи,

Ш-ок изживях,

А-сега всичко в мен мъсти.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??