Дори да напиша
хиляди строфи за теб,
ти ще останеш някъде
там далече
в моите мисли.
Ангел с едно крило
вечно обикаля край мен.
Той е свидетел
на моята мъка
и на моята любов.
Ти ме предаде
и към мен потече
Черна река,
твоите думи
забиха се като гвоздеи
и всичко е в горест.
Ангел с едно крило
плаче до мен.
Но Светът отново
се върти
след като беше спрял
в центъра вече
ти не си,
Ангел с едно крило
до мен лети.
© Jivka Koleva All rights reserved.