Jan 15, 2012, 6:49 PM

Ангел с криле 

  Poetry » Love
650 0 1

Ангел с криле

 

 

В много страни си била,

но не казваш – срещна ли там ангел с крила?

Ето, аз съм тук, пред теб,

а до мен е чаша водка с лед.

 

Още пазя спомен за една червена роза,

може би изсъхнала в книга с проза?

Ангел си бях тогава аз,

а ти една от всички тях в онзи мраз.

 

Пътищата ни се разделиха с влака,

но аз си те открих в мрака.

Не искаш да говориш за преди,

а има толкова неизречени мечти!

 

Желая пак да си те видя днес

и да се прегърнем в унес.

Пак ще забушуват забранени страсти,

още щом си кажем здрасти!

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??