Mar 7, 2007, 12:56 PM

Ангелче 

  Poetry
946 0 2

                Ангелче

Ако загина или пътувам далеч от дома,
ще напиша твоето име на всяка звезда -
та всеки да може да види в нощта,
че значиш всичко за мен на света.


Когато луната погледнеш и сякаш,
че вместо сърп образува сърце,
знай, че винаги мисля за тебе,
за твоите очи и нежно лице.


Когато погледнеш нагоре в небето
и видиш безброен звезден порой,
искам да пазиш спомен в сърцето,
че силно обичам те, ангелче мое.

© Йордан Мишев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??