Aug 8, 2023, 6:02 PM

Ангели 

  Poetry » Love
190 0 0

Искам да си моят ангел!

Мен като поглеждаш,

името ми всяка сутрин

нежно да шептиш!

Искам да си мое слънце,

обич и надежда!

И когато ме прегърнеш,

всичко да блести!

 

Ангелите са ефирни,

бели са и чисти!

Имат светли и горещи

ангелски сърца!

И когато ме докоснеш,

клен да се разлисти!

Да разцъфне ярко цвете

в моята душа!

 

Всяка сутрин с росно биле

да ме омагьосваш!

Да усещам как ме гали

твоята ръка!

И в една безкрайна вечер,

тиха, съдбоносна,

две души да се прелеят

в изворна река!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??