Dec 17, 2018, 9:28 AM

Ангелска любов 

  Poetry » Love
632 1 5

Ти виждаш ли ангел дошъл от небето,

с разперени в полет красиви крила,

ти чуваш ли как се вълнува сърцето,

и как запъхтяно тупти и сега.

 

Ти знаеш ли колко очаквах момента,

към мене от там да протегне ръка,

животът ми сякаш на филмова лента,

превърташе кадри преди и сега.

 

Проклинах се само, но имах надежда,

за среща със ангел дошъл на света,

но нищо не беше тъй както изглежда,

защото самичък прекарвах деня.

 

Ти виждаш ли ангел дошъл от небето,

аз зная, не можеш да видиш, нали?

Ах, само как в гърдите тупти сърцето,

защото ангелът, мила, всъщност си ти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??