Sep 20, 2016, 9:20 AM

Антидепресивно 

  Poetry » Humour
441 2 7

Отново е есен – дъжд и мъгли,
и жълто-оранжева гама…
Навярно и Господ в момента тъжи
за лятото, в слънце обляно…

 

А, някакъв стар, депресивен синдром
щурмува ме, все по-нахално.
Но аз разпознах този първи симптом,
нали съм една гениална…

 

И геният в мене внезапно откри
лечение, чисто душевно.
В есенно време с дъжд и мъгли -
сладолед вземам, три пъти дневно…

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??