Забравяме какво е да се любим.
Отхвърляме акорда на телата.
Сред джунгла сме. И силите си губим.
А пътят е отцепен. За обратно.
Напред е тъмно,
а назад - засади.
Лиани в гъсти мрежи ни обвиват.
Не помним вече, че сме още млади...
Дано поне наистина сме живи!
И бавно се размиваме сред мрака
в отровата на стадната си същност...
... А някъде - скандално неочаквани,
две антилопи жадно се прегръщат.
© Бианка Габровска All rights reserved.
А джунглата ще я пребродим пак!
И ще се върнем нявга в РАЯ,
ако ли не -ще го измислим - няма как!
Горното е мъничък поздрав за теб!Вдъхновяващо!