напоследък
чета книгите отзад напред
и без това нищичко не им схващам
на последната страница
би трябвало да е резюмето
или поне поуката
как се постига щастието
и филмите
започнах да си ги гледам
започвайки от последната сцена
там винаги героите се целуват
и естествено
се оженват
ще кажете
ами много семплички са ти книжките
и американски бозички
филмите
не ви слушам
ако знаехте абсолютните истини
нямаше да ме нараните
© Павлина Гатева All rights reserved.