Jul 4, 2024, 11:37 AM

Апокалипсис! 

  Poetry » Other
149 0 0

АПОКАЛИПСИС!

 

Във "Формуляр"- Книгата Господна..,всички имаме Термин,

но коя дата е... не знаем... просто попълнете. Амин!?

Ще разпознаете времето... бури, наводнения..., войни... Глад,

от въздуха ще узнаете... Нея .. Човешката греховна Смрад!?

 

Писъци..,молитви... плач... тежко ще е... помнете... Братя и Сестри,

но,късно ще Ни бъде...Тя... волята Божия... не ще се Измени!

За Господния Термин,нека кажем... Боже помилуй нас... Амин,

 положението е греховно.... нищо. Не ще се променим!?

 

п.с... Алчност... Завист... Семейни разрухи... Его.   .. Омраза...

точно тази съвкупност е Господно противната "Фраза"!?

 

4. 07. 2024 - Виена

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??