Apr 18, 2020, 2:13 PM

Апостолът на Вярата 

  Poetry » Phylosophy
769 1 1

                                                         Апостолът на Вярата

 

 

На нашата вяра си апостол ти Боже,

която носим в сърцата,тупти в гърдите!

Ти казваш ни че с вяра всичко може 

и усещаме думите ти дълбоко е душите!

 

 

Ти пръв поведе ни в борбата със злото,

показа ни пътя по който да вървим!

В душите наши да побеждава доброто

и твоите заповеди никога да не забравим!

 

Загина заради нас но в нас живееш,

дълбоко в душите ни ,в нашите сърца!

Прекланяме се пред лика на старата икона

и те молим да бдиш над нас и нашите деца!

 

А ние вярващите пак тихи и смирени

ще дойдем в твоят дом със свещ в ръка!

Заедно с трудностите се борим,уморени,

но ще запалим твоя огън в нашите деца!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??