Sep 10, 2019, 4:21 PM

Арии 

  Poetry
670 1 3

 

 

                                                       

 

                                           Н Е

                                                  няма място

                                                  за лирични

                                                  отклонения

                                               

                                               доволни сенките 

                                               и  стаите черти

                                               фотьойли  маси

                                               табуретки чаши

                                                           . . .

                                                 кристален звън 

                                                           . . .

                                                 замръзнали са

                                                         Т Е  

 

                                                   Претръпнали

                                               ръцете те докосват

                                               със светъл пламък

                                                   пъклени очи

 

                                                                     В

                                                               Д Е К О Р А

 

                                                    прелъстително

                                                        брилянтна

                                                             

                                                     Т И

                                                         Критерий

                                    Д И А М А Н Т Е Н О    С Ъ Р Ц Е                   

   

 

                                                       В Саксиите

                                               Цветята са изкуствени

                                                  Реално време кръст

                                                               и

                                             Х  Р  О Н О  Т  О П

                                                              на

                                                 осквернени в траур

                                                 Б  Е  З  Д  Н  И   

                                            Ч Е Р Т О Ж Н И К Ъ Т    С Т О П О Р И   

                                                                Н Е К Р О Л О Г

 

 

 

© Millennium Aquarius All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??