Jun 22, 2016, 9:03 PM

Аромат 

  Poetry » Other
540 0 4

 

С дъха си липов ме омайва вечерта,

а тихият ветрец прогонва мислите от вчера

в косата ми се скрива мъничка звезда

успяла да премине вечната бариера.

Тя търси някой, може би поет

готов да нарисува с думи красотата

в мрака ще му свети, вместо амулет

ще скрие на душата голотата.

И думите като крилати птици

ще отлетят, рояци от безсъници

родени от сълзи в зениците

открили свободата пленници.

 

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??