Oct 27, 2024, 5:11 AM

Аромат на изневяра 

  Poetry » Love
141 0 0

Странно как
не отговоряш,
а на линия си от час.
Искаш пак
да злепоставяш
в мен изстрадалото АЗ.

 

Десет пъти се обаждам.
Няма смисъл,
пак игнор.
На ума ти пак досаждам.
Моята мисъл
е терор.

 

Пак, човече
нощ, зловеща…
Недопушена цигара.
Отдалече
пак усещам
аромат на изневяра.

 

В асансьора
пак ти пиша,
усмивка пращам и сърце.
Знам, боксьора
тежко диша
право в твоето лице.

 

Уж съм психо
и си внушавам.
Всичко е в моята глава.
Стъпвам тихо,
продължавам…
В стаята не си сама.

 

Навън е тъмно.
Мрак и дъжд.
Така е и в моето сърце.
Доста стръмно
изведнъж
отиде в чуждите ръце

© Krischo All rights reserved.

Произведението е включено в:
  467 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??