Mar 26, 2021, 10:29 PM

Ароматна 

  Poetry » Love, Other
858 0 3

Вървейки, спънах се в мъглата
с привкус на есенни листа.
Озърнах се и в тишината
изплува бледа светлина.

 

Очи потърках сред сумрáка
и питащо протегнах аз ръка.
Дали сънувах край шубрака?
Какво препъна ме така?

 

Мъглата бавно се разсея,
а аз учудено се взирах.
Да се помръдна и не смеех,
сърцето ми загалопира.

 

Пред мене ти се появи,
като разцъфнал нежен цвят.
Усмихнах се, усмихна се и ти.
Препънах се във твоя аромат.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??