Jul 31, 2020, 7:54 PM

Асоциации 

  Poetry » East forms, Other
832 2 0

 

Точка в окото на орел –

Жертвата е обречена.

 

Сълза в окото на сърна –

Десетката във нечия мишена...

 

                        © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1055 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??