31.07.2020 г., 19:54 ч.

Асоциации 

  Поезия » Източни форми, Друга
838 2 0

 

Точка в окото на орел –

Жертвата е обречена.

 

Сълза в окото на сърна –

Десетката във нечия мишена...

 

                        © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1058 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??