Aug 31, 2024, 7:03 AM

Асоциации 

  Poetry
32 0 0

      А С О Ц И А Ц И И

 

Уморената тишина в огромните мегаполиси

търси нелегални кътчета за свойте изяви,

където да нашепва горещо за страстни любови,

от които само смътни спомени са останали.

 

Днес на показ е изцяло сергията,

която не прави на никого впечатление,

безсмислието на алчността си е във стихията,

отразявано от погледи празни,лишени от зрение.

 

23.08.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??