Mar 30, 2016, 7:59 AM

Атеист 

  Poetry » Love
294 0 3

 

Вързана съм по принуда
или съм просто мазохист.
Обичаш ме на амплитуди,...
ти безбожен атеист!

 

За тебе няма нищо свято -
наля в кръвта адреналин!
Какво ще правя? Вече смятам
със тебе да се разделим.

 

Но погледът ти щом намеря,
в мене еква водопад.
Пълноводни чувства лея,
а в очите звездопад!

 

Моля те да спреш за малко!
С мен не бързай! За къде?
Че изпусна ли те, жалко,
ще остана без нозе!

 

Много вързани са в кърпа,
ала огън ги гори!
Любовта към мен те дърпа,
но от нея ме боли!

 

14-03-2016
Д.В.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силен финал. Харесах!
  • Много вързани са в кърпа,
    ала огън ги гори!
    Любовта към мен те дърпа,
    но от нея ме боли!..............Хубав стих!
  • Понякога любовта е доста трудно нещо, но без нея не може. Поздравления за стихотворението!
Random works
: ??:??