Aug 2, 2017, 8:29 AM

Август 

  Poetry » Landscape
541 5 11

Нахлузил гуменки протрити,
хлапакът август тича с песен,
със песъчинки във косите
и две очи със цвят на кестен.

 

Душата му е все бездомна,
светът за порива му тесен,
дъхът му житен сетно спомня,
че тихичко пристъпва есен.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??