Sep 20, 2008, 8:49 PM

Автопортрет 

  Poetry » Phylosophy
396 0 0
Отивам си.
Оставам.
Завръщам се.
Забравям.
Изстива сърцето.
Неспособна да чувствам.
Закривам лицето.
Всичко е пусто.

Бягам.
Спирам.
Заспивам,
не умирам.
Кошмари сънувам.
Тревожна обръщам се.
Във своя страх бълнувам -
връщам се, връщам се.

Прах.
Тишина.
Страх
и тъга.
Къде?
Кога?
Тук
и сега.
Различна,
но непроменена.
Същата -
студена!...

© Цвета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??