Nov 3, 2024, 8:25 AM

Авторомантизъм 

  Poetry » Humour
29 0 0

О теб да залепна,

не се отделя,

цял в тебе полегна

и не се родя.

. . . 

В „панаир на суетата“

предпочетох самотата.

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??