Nov 4, 2007, 7:30 PM

АВТОсмърт 

  Poetry » Other
1098 0 11

Спирачен път и мирис на бензин.

Шофиране в насрещното движение.

Висока скорост. Трупове - един.

И някой, който дава обяснение.

Стъкло на сол. Пробит резервоар.

Волан. До него пръски кръв.

Един във безсъзнание другар.

И пак не си на улицата пръв.

От дясно - знак. Растящ километраж.

Строшена мантинела покрай път.

Дере, скали, човешка слепота.

И все така до следващата смърт.

© Горяна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??