4.11.2007 г., 19:30 ч.

АВТОсмърт 

  Поезия » Друга
1016 0 11

Спирачен път и мирис на бензин.

Шофиране в насрещното движение.

Висока скорост. Трупове - един.

И някой, който дава обяснение.

Стъкло на сол. Пробит резервоар.

Волан. До него пръски кръв.

Един във безсъзнание другар.

И пак не си на улицата пръв.

От дясно - знак. Растящ километраж.

Строшена мантинела покрай път.

Дере, скали, човешка слепота.

И все така до следващата смърт.

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??