Не знам как
харесах
тишината...
...в окото
на урагана
е въжето
на Великата
змия на дъгата...
...питам
пеперудата
защо не е
забравила
да обича...
...съзерцавам
силата на тишината
и предопределеното.
Ида-
си ти жената
Пингала-
съм аз
куандалини
ни мами
...танцуваме
най-финия
танц
и
създаваме
цвете
лотос
родено
в светлината...
Змия
и
птица
търсят
"Окото на Хорус"
?
© Росен Иванов All rights reserved.