Dec 30, 2023, 1:03 AM

Аз без теб… 

  Poetry » Love
206 2 6


Аз без теб не виждам,

аз без теб не чувам,

и на дъното потъвам,

затворена в тъмнина.

Аз без теб не заспивам,

без теб не се събуждам.

Аз без теб не дишам,

и не умея да живея.

Без теб не мога да вървя,

и дирите ми не оставят следи.

Аз без теб не вярвам,

и на мечти не се надявам.

Аз без теб нямам път,

без теб нямам и посока,

Без теб нямам памет,

нямам корени и място.

Аз без теб не съм цяла,

липсва ми половината.

Аз без теб съм бедна,

изгубила себе си душа.

Аз без теб съм само тяло,

ти си моята душа…

Аз без теб не чувствам

и не съм каквато съм.

Без теб съм каквато бях

звезда без огън и небе,

Мрак без капка светлина,

беднячка на живота…

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??