Sep 25, 2010, 9:48 PM

Аз / Другата 

  Poetry
1412 0 18

Аз

за всеки

съм

някоя друга -

различна

такава,

ама не съвсем

като другите.

Цинична

оставам

напук

на любовите.

В себе си

вярвам

и дишам

все още

с мисли лъчисти

в безлунните нощи.

Без грим

и без маска

с огледалото споря

и с другата

в себе си

докрай

ще се боря.

 

 

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??