May 17, 2011, 11:08 PM

Аз единствен 

  Poetry
580 0 1

Ти си винаги толкова силна

С високо вдигната глава

 

Ти си винаги толкова силна

С усмивка сияеща на лицето ти

 

Ти си винаги толкова силна

Със звънкия си смях

 

Ти си винаги толкова силна

Но аз знам

 

Ти си крехка мила

Криеща слабостта си зад вдигнатата глава

 

Ти си крехка мила

Чупеща се на парчета зад усмивката си

 

Ти си крехка мила

Криеща разбития си свят зад звънък смях

 

Ти си крехка мила

Но аз единствен го знам

 

Ти си крехка

И аз ще ти помогна да задържиш главата си права

Ще скрия слабостта ти от тях

 

Ти си крехка

И аз ще ти помогна да запазиш усмивката си

Ще скрия парчетата от тях

 

Ти си крехка

И аз ще ти помогна да продължиш да се смееш

Ще скрия света ти от тях

 

Ти си крехка

И аз единствен го знам

Ще те направя силна за тях

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??