Feb 17, 2016, 6:18 PM

Аз говорех 

  Poetry » Other
356 0 0

Аз говорех с теб,

с душата си говорех.

Сърцето по някога болеше,

пътят труден наистина поех.

Мечти, любов и обич в мен гореше.

Аз говорех, с мен говорех.

Не знам защо останах неразбран?

В живота Аз на Господ единствено се молех,

никога, никога не паднах в капан.

                                    В.Й. 15.02.2016г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??