Aug 1, 2021, 10:03 PM

Аз и ти 

  Poetry » Love
239 0 0

Аз и ти…

Плюс и минус!

Два полюса и проблясват искри!

Ти, стабилният ствол, аз нежните клони

на дървото, което плод ни роди.

Ти - море, аз - вълна̀ непокорна.

Ти - небе, аз - порой от звезди.

Нашият свят!

Аз и ти…

За някои вероятно …чудаци.

Две половини, събрани в едно!

Подобно сиамски близнаци!

Мисли, тревоги и чувства,

вплели сме в здраво кълбо…

Разбираш ме с поглед, без думи.

Аз твоята недовършена мисъл

довършвам…

Къде ще намериш друга такава,

душата ти на памук да превръща?

Плюс и минус!

И ние в средата!

От вчера за утре,

с любов! С днешна дата!

 

© Даниела Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??