Jan 11, 2011, 8:43 PM

Аз и тя 

  Poetry » Love
614 0 2

Време е със болката по теб да се сдобря,
в мен да я поканя - стене премаляла,
раните дълбоки през усмивка да простя
и легло да ù постеля - там във ляво.

Време е със болката по теб да се обичаме,
да си кажем всичко - право във очите,
уморени с нея да открием онзи пристан,
в който само радостта е майка на сълзите ни.

Време е със болката по теб безмълвно да се слея,
да сваля стрелите от безкръвните ù плèщи,
искам тя да ме научи как без тебе да живея,
искам болката по теб и... още нещо.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вълнуващо и красиво.....макар и болезнено...Може би, защото е изречено от душата.Дано те споходи това загадъчно "и още нещо" ! Поздравления за прекрасния стих !
  • Хм...Щом я искаш тази болка...значи си направила първата крачка. Най-трудната.
    Хареса ми!
Random works
: ??:??