Jul 6, 2015, 10:10 AM

Аз искам само дъщеря 

  Poetry » Love
354 0 0

Как искам някой ден и моето щастие да се роди,
онова щастие, за което всеки мъж мечтае...
Онова момиче, което разплаква твоите очи,
но в същото време те кара да се смееш...

С онази неземна красота да се роди
и всяка друга жена да ù завижда...
Да бъде с онези красиви кафяви очи,
но дори да не е, зная... пак ще я обичам!

И всяка вечер аз сънувам, че някой ден
тази моя голяма мечта ще се сбъдне...
Сънувам, че тя някой ден ще се роди
и ще ми каже тихо на ухото "Обичам те, тате"!

Животът е пред мен и знам, че много рано е сега
всичко това от днес за утре да стане...
Но само искам да си пожелая някой ден
да бъда онзи баща, с който тя да се гордее!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??