Mar 9, 2010, 4:09 PM

Аз мога да съм силна 

  Poetry » Other
780 1 7

 

(акростих)

 

Аз мога,

Защото го искам!

Може би днес ще успея дори…

Опитвам. Не става. Отново опитвам,

Горчива победа - сладко горчи.

Аз мога

Днес е Денят – ще успея!

Ако ли ще да пропадне света…

Сила имам – два живота живея

Ъгъла тесен не побира душа.

Мога!

Само да искам… Аз мога!

Импулсивна и жива – Любов!

Лудост съм, най-сладката болка,

Неистинско-истинска в този живот!

Аз мога, защото го искам!

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??