Sep 11, 2019, 11:35 PM

Аз, морето, Ти 

  Poetry » Love
694 1 0

Все някога ще се случи, зная
и ще можем да му се насладим,
но днес не искам да гадая,
дали можем от море далеч да стоим!

 

Морето ще е красиво, зная
и в шума му ще си промълвим
и когато се гмурнем в него докрая
знам, че няма да може да се укротим!

И после ще се усмихнем тримата, зная /Аз, морето, Ти/
и мигът ще е от щастлив по щастлив!
Да си шепнем реално тримата мечтая,
а не да си пишем стих след стих!

Спри! Нека  плуваме до края
и да усетим красивия Миг!
Знам, че сме близо там до тая –

Мечта, приютила ни в един миг!

  

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??