Feb 4, 2010, 10:50 PM

Аз не бях... 

  Poetry » Other
782 0 20

 

Аз не бях...

 

Аз не бях вече нежна душа,

няма как, станах мъжко момиче.

Като други порасли деца

бях отчайващо необичана.

 

Запробивах стените с глава,

не че исках, но пиех отрова!

Станах нагла, станах и зла,

и комай на убийство готова!

 

Но наскоро... май стана това,

за което в живота се борим.

Срещнах Смисъла. Ето така

мойта нежна душа проговори. 

 

Казват, нагла съм, казват – и зла.

Аз изобщо не мисля да споря.

Ставам всеки ден все по- добра,

мойта нежна душа щом говори.

 

 

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??