Jul 3, 2009, 9:05 PM

Аз не искам така да обичам 

  Poetry
649 0 15

Аз не искам

така да обичам -
по ръба

с премълчана вина.
Да се пръскам от мисли,

без сила да те стигна,

и без дъх да трептя.
Да се стапям

от тайни във здрача,
да притискам

кошмарите в мен,
от безсилие

скришно да плача,
да се будя

безсънна след теб.
Аз не искам

така да обичам.
И да  дишам

без въздух... едва.
Твойта обич

до вик да износвам,

и да чакам

моята в теб  да родя.

Много дълго

е твойто мълчание.
От бездумие в мен

натежа любовта ти

и потъна в разпятие...
затова ще си тръгна сега...



© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??