May 10, 2007, 7:10 PM

Аз не живея 

  Poetry
715 0 1
                   Безмълвна мъгла се спуска над мен,
                слънцето не огрява вече моя ден.
                Нощта ме обгръща властно,
                леден, пронизващ вятър ме целува страстно.

                Луната се стопи от звездната светлина,
                а зездите потънаха в мрака на нощта.
                На улицата няма хора,
                кръвожадно е изпила силите им злокобната умора.
 
                Стоя навън в тъмнината,
                кашлям - задушава ме мъглата.
                Студът е вцепенил тялото и душата ми.
                Не чувствам нищо, аз не живея.

© Гергана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??