Aug 9, 2017, 3:52 PM

Аз не плача, сърце 

  Poetry » Other
899 1 3

 

За нищо не ме слушаш.
Съвети не приемаш...
Препъваш се. И падаш.
И кървиш...
Но аз не ти се сърдя.
Сърдят се очите.
Защото плачат те,
когато ти грешиш...

© Ваня Радовенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??