Feb 18, 2015, 9:03 AM

Аз няма никога да се предам 

  Poetry » Other
363 0 1

Аз няма никога да се предам, въпреки, че нашата държава е бедна и умира.
Аз няма никога да се предам, въпреки, че се боря сам и никой не ми помага!
Аз няма никога да се предам, въпреки, че всеки гледа как да ме събори и унищожи.
Аз няма никога да се предам, защото моята воля е по-силна и от сърцето ми дори!

Аз няма никога да се предам, защото дядо ми казваше "Гледай само напред, синко".
Аз няма никога да се предам, защото дължа да постигна мечтата си и да е заради татко!
Аз няма никога да се предам, и ако четеш това, ти също недей никога да се предаваш.
Аз няма никога да се предам, на пук на всички онези които ми казаха "Ти няма да успееш"!

Аз няма никога да се предам, защото вярвам, че трудния път е за достойните войници.
Аз няма никога да се предам, защото когато се бориш, накрая постигаш своите мечти!
Аз няма никога да се предам и когато имам възможност на всеки беден ще подам ръка.
Аз няма никога да се предам и обещавам да се боря за мир и спокойствие в моята страна!

Аз няма никога да се предам, но знам, че пътя ще бъде труден и трябва да се боря.
Аз няма никога да се предам, защото искам думата която да царува да бъде "Свобода"!
Аз няма никога да се предам и докато съм жив като войник ще тичам и ще се старая.
Няма никога да се предам, защото един българин след като падне, винаги се изправя!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??