Feb 23, 2010, 10:59 PM

Аз обичам Милица! 

  Poetry » Love
439 0 2

Ах, как обичам, когато се усмихнеш!
За миг чувствам, че мога да летя!
Обожавам да те гледам в очите и да потъвам в
Безкрайната бездна на синьото море!
Искам в прегръдката ми да те чувствам,
Че да стоплиш моето сърце.
Аз тихо ще прошепна твоето име,
Мило, и ще кажа: Обичам те!
Мислите ми все към теб препускат
И любов голяма в сърцето ми прелива,
Любов огромна, силна, неизмерима!!
И ще повтарям пак и пак
Целувай ме, целувай ме!
Ах, колко много те обичам, мило мое!

© Константин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??