Mar 31, 2008, 9:20 PM

Аз пия уиски със дъжда 

  Poetry
827 0 23

Аз пия уиски със дъжда,

създавам му илюзии за щастие

и скрила самота в топла гръд,

аз питам го къде да търся раждане…

В изгрева ли парещ,

или в залеза горещ…

в червеното на устните му галещи…

в пръстите влудяващи…

във сутрешна роса навред…

или във вихър на душата стенеща…

А облаци мълчат…

не ми помагат никак…

Защо, все тъй се питам…

Май тихо е,

защото имам отговор…

Защо да търся вън,

въпроси да задавам

във безмълвие…

Не ми е нужно…

не е на сън…

Родила се е обич от безумие…

И пия уиски със дъжда…

Сърцето пее…

и мисля си…

Не е на сън…

Аз пия уиски със дъжда…

 

29.03.2008


ПС: Не пия :):):)

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??