Dec 18, 2021, 7:06 PM  

Аз, Призракът... 

  Poetry » Love
940 3 10

    Аз, Призракът... очаквам те отвъд,

където истинска любов лелее.

Към мен постила идното благ път,

душата ти за обич да узрее.

 

Търпението ми е Вечност цяла.

    Аз, Призракът... очаквам те отвъд.

Коси разпуснала и в рокля бяла

най- хубава ще дойдеш с ярка плът.

 

За твоите мечти е тук светът -

сред свежите разцъфващи поля.

    Аз, Призракът... очаквам те отвъд,

да видя в две очи живот, ела!

 

Светлинната ти същност ще посрещна

с вълшебен дар от жарката ми гръд

и ще сияй усмивката ти нежна.

    Аз, Призракът... очаквам те отвъд.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??