Jun 2, 2006, 12:40 PM

Аз се връщам, обич! 

  Poetry
731 0 5

Всяка твоя гореща сълза
ще целуна и превърна в перла.
Ще пресуша очите ти,
мойте любими езера и
ще ги обсипя с нежност.
Ще целувам твоите устни,
ще изтръгна болката от тях,
ще ги накарам отново да се смеят
и ще ги даря със грях!
Ще се хванем ръка за ръка
и всичко в миг ще си простим.
Ще сме щастливи,
както били сме...
ще бъдем двама в един!
Аз ще ти поискам прошка,
ще ти падна дори на колене,
и...
 - Тичай, отвори вратата!
Аз се връщам, обич моя,
с невинност чиста – на дете!

 

 

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??